Επιλογή γλώσσας

Social icons DESKTOP - TABLET

       
Facebook

Google+

Email

LinkedIn

Social icons MOBILE

Facebook

Google+

Email

LinkedIn

Τρέχουσα ημερομηνία MOBILE

 Κυριακή  17  Ιανουαρίου  2021 (11:17:μμ)

Τρέχουσα ημερομηνία DESKTOP-TABLET

 Κυριακή  17  Ιανουαρίου  2021 (11:17:μμ)

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στην Gardenview παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό την ορθή καθοδήγηση των πελατών μας σε ότι αφορά την κατασκευή ή την  συντήρηση ενός κήπου. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται από τον εξειδικευμένο Γεωπόνο του γραφείου, κ. Βισβίκη Ιωακείμ.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται σε πελάτες που συντηρούν μόνοι τους τον κήπο τους ή έχουν κάποιον κηπουρό με μικρές γνώσεις και αντιμετωπίζουν πρόβλημα ασθενειών σε φυτά και δένδρα ή άλλα προβλήματα σε γκαζόν και ανθώνες. Η εταιρεία μας θα τους προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και θα τους παράσχει και περαιτέρω συμβουλές για την αισθητική αναβάθμιση του κήπου τους. Επίσης θα προτείνει συμβουλές για να βάλουν ένα συνεργείο που θα κάνει εργασίες στο κήπο τους.

Το γραφείο μας, διαθέτει το προσωπικό και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε, να αναπλάσετε, να συντηρήσετε σωστά τον κήπο σας.


Βισβίκης Ιωακείμ - Γεωπόνος - Κηποτέχνης

Τ.Θ. 66079, Τ.Κ. 15510, Χολαργός - Αθήνα

Τηλ.   6932 299540

         6977 263730

Email   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website  www.gardenview.gr