Επιλογή γλώσσας

Social icons DESKTOP - TABLET

       
Facebook

Google+

Email

LinkedIn

Social icons MOBILE

Facebook

Google+

Email

LinkedIn

Τρέχουσα ημερομηνία MOBILE

 Κυριακή  17  Ιανουαρίου  2021 (10:20:μμ)

Τρέχουσα ημερομηνία DESKTOP-TABLET

 Κυριακή  17  Ιανουαρίου  2021 (10:20:μμ)

Συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου.

Τα φυτά και τα δένδρα είναι ζωντανοί οργανισμοί κι έχουν την ανάγκη σωστής φροντίδας και συντήρησης, ειδικά σε μια εποχή όπως η σημερινή, που το περιβάλλον είναι μολυσμένο και δεν υπάρχει η φυσική εναλλαγή των εποχών. Έτσι δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για προσβολή των φυτών από ασθένειες. Επίσης, όσο περνά ο καιρός, προκύπτουν προβλήματα και ανάγκες για αλλαγές και συντήρηση.

Με την εταιρεία μας, θα βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που ψάχνετε. Δεν είμαστε απλά εργαζόμενοι σε κηπουρικές εργασίες. Αγαπάμε με πάθος το πράσινο και τους φροντίζουμε σαν να ήταν δικοί μας.

Διατηρούμε και ενημερώνουμε ημερολόγιο για τον κήπο σας, ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει γίνει και τι θα πρέπει να γίνει. Καταγράφουμε τις ανάγκες των φυτών και δένδρων και καθορίζουμε την περαιτέρω πορεία. Σας ενημερώνουμε αν ήλθε η περίοδος κλαδέματος κάποιων δένδρων καθώς και η περίοδος λίπανσης, σκαλίσματος και όλων των άλλων απαραίτητων εργασιών.

Στα πλαίσια της τακτικής συντήρησης, θα καθορίσουμε μαζί με τον πελάτη τη συχνότητα των επισκέψεων και τις εργασίες ρουτίνας που θα πραγματοποιούνται, ανάλογα με την εποχή.

Οι συνηθέστερες εργασίες συντήρησης είναι :

 

Εργασίες συντήρησης

kladema
Κλάδεμα δένδρων και φυτών και κούρεμα / σχηματοποίηση θάμνων.
freza
Φρεζάρισμα - σκάλισμα - ξεβοτάνιασμα του κήπου και απομάκρυνση άχρηστων στοιχείων.
kopi gazon
Έλεγχος, κούρεμα και εξαερισμός χλοοτάπητα.
potisma gazon
Έλεγχος συστήματος άρδευσης και αυτόματου ποτίσματος.
lipansi
Λίπανση και φυτοπροστασία δένδρων – θάμνων - χλοοτάπητα. Ψέκασμα για καταπολέμηση ασθενειών με κατάλληλα σκευάσματα.
cleaning
Καθαρισμός χώρου πρασίνου και πλακόστρωτων από φύλλα, κλαδιά, κομμένο γκαζόν, πέτρες κλπ.

Εργασίες συντήρησης τέλος σελίδας

 

Υπάρχουν όμως και εργασίες που δεν συγκαταλέγονται στις συνήθεις εργασίες συντήρησης, αλλά που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του κήπου. Αυτές είναι κάποιες έκτακτες εργασίες καθώς και εργασίες που γίνονται σπανιότερα. Γι' αυτές θα υπάρχει ξεχωριστή συννενόηση για την εκτέλεσή τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εποπτεύσει την κατάσταση του χώρου σας και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν. Έτσι θα έχετε έναν κήπο όμορφο και λειτουργικό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.